Rólunk » Bike Art történelem
Bike Art töténelem

BIKE ART CENTER kerékpárbolt és szerviz. Alakult 2005. februárjában. Akik alakították: Fülöp Zsolt, aki egy lelkes amatőr. Idáig csak a mountain bike világában volt érdekelt, de 2004 őszén megtetszett neki az országúti bringázások légköre. A másik tag egy hölgy, Miklós Erika, aki már régebben műveli a kerékpározás mindkét ágát, és a boltosdiban is 19 éve jelen van. Amatőr szinten vannak eredményei mind mountain bike, mind az országúti szakágban. A harmadik szereplő, aki a szerszámokkal a kezében hadakozik: Pánczél Csabi. A teljesség igénye nélkül róla csak annyit, hogy amatőr országúti bajnok, abból az időből, amikor még a Paprétet a Kőrókák szervezésében 7-szer kellett megmászni. Ez a három személy lelkes együttese garanciát jelent egy jó kerékpárbolt működéséhez. A későbbiekben csatlakozott hozzájuk Weisz Attila, nem mellesleg a maratonok master kategóriájának többszörös győztese, és bajnoka, és Durucz Tamás, aki a Kiss János Altábornagy utcai boltban tevékenykedik nagy erővel. Megrögzött országúti kerékpáros, nagy tudója a Campagnolo alkatrészeknek, és akit sikerült a mtb világába is bele vezetni.

Szeretnénk mind az országúti, a triatlonos és a hegyikerékpáros közönséget is maradéktalanul kiszolgálni. Tapasztalatainkat felhasználva szakmai tanácsokkal ellátni jelenlegi és jövőbeni vevőinket – lehető legnagyobb megelégedésükre. Az általunk forgalmazott kerékpárok, alkatrészek és kiegészítők a legjobb minőségű termékek, ugyanakkor áraink pénztárcabarátok.

Kerékpárok, vázak, alkatrészcsaládok, kiegészítők, ruházat, védőfelszerelések mind megtalálhatók kínálatunkban. Modellkínálatunk gerincét a spanyol ORBEA kerékpárok alkotják – komplett kerékpártól a vázakon és kiegészítőkön át a csapatmezekig mindent kínálunk. Társ márka a LOOK márka, a Corima, a Stronglight, a Las, az Orca triatlonos ruházat, és a Sportful kerékpáros ruházat. Mi található még nálunk? Kerekek, alkatrészcsaládok, gumik. Sokféle mez, nadrág, cipő, sisak. Táplálék kiegészítők, sportitalok. Egyszóval minden fellelhető nálunk, mint egy rendes kerékpárboltban. Mindenféle kerékpárt javítunk, szervizelünk, átépítünk, szétszedünk, összerakunk.

NTAxNTk0